Barion Pixel

Strand törölköző poncsó – róka

7,500Ft

A gofris / waffle pamut, kellemes és puha nedvszívó anyag. Akár strandon, akár otthon is, elengedhetetlen kelléke a fürdésnek. Vékony, ezért nem melegíti nyáron a gyereket, gyorsan száradó anyag. A nap ellen biztonságot ad a baba bőrének. Kívül – belül egyforma az anyag. Kapucnija védi a fejét, így nem fázik meg a gyerkőc. Nikkelmentes patentokkal összefogható a hónalj alatt, így nem csúszkál, nem esik le a földre. A strandon takarja a vállát, akár homokozás közben, így nem ég le a bőre. Édes állatkának álcázva, könnyen megtalálod a gyerkőcöd a strandon.

Ebből az anyagból készítünk nyári hordozó eszközöket. Kendők | Möbius-fashion (mobius-fashion.com)

2 méretben készül:

-kicsi : mérete( hossza válltól 50 cm, szélessége 48 cm)

-nagy : mérete (hossza válltól 68cm, szélessége 54 cm)

 

Leírás

Egy könnyed nyári kendőről van szó melynek szálai 100% pamut. Mosás után gyönyörűen tömörülnek, gyémánt sávoly szövésének köszönhetően. Nagyon kellemesen körülölelik a legkisebb csöppséget is anélkül, hogy bemelegedne a kendőben vagy eszközben. Mesés színeivel klassz száradási és vízfelvételi tulajdonságával a legszuperebb nyári kendőről van szó.

Nagy kendő márkáknál is megtaláljátok már a waffle anyagból készült hordozókat. Mi is készítünk belőle karikás kendő, hosszú kendőt, ruhákat és hamarosan érkeznek a hordozók is belőle.

 

További információk

Méret

kicsi, nagy